Email

profiklik@gmail.com

065/3558-438​

011/3544-383

Naše usluge

Mi nudimo uslugu grafičkog dizajna svih vrsta reklamnog i poslovnog materijala: vizit – karti, flajera, pozivnica, brošura, kataloga, memoranduma, koverata, plakata, nalepnica itd. u skladu sa vizualnim identitetom vaše firme.

Takođe vršimo i obradu fotografija kao i prekucavanje teksta. Nakon odobrenja dizajna vršimo uslugu grafičke pripreme u skladu sa tehnikom štampe koja će biti korišćena za konkretan proizvod.

Asset 9

Digitalna štampa

Štampa manjih tiraža proizvoda kao što su: vizit karte, flajera, memoranduma,izveštaja, kalendara, menija, kataloga, knjiga itd.
Papir i mediji za štampu: Mat papir i kartoni, kunstdruk (premazni) papir i karton, paus papir, samolepljivi papir, papir u boji, specijalni papiri i kartoni, PVC samolepljive folije, preslikači za tekstil, termofolija

Asset 12

Ofset štampa

Štampa većih tiraža proizvoda kao što su: vizit karte, flajera, memoranduma,izveštaja, kalendara, menija, kataloga, knjiga itd.
Papir i mediji za štampu: Ofset papir, kunstdruk (premazni) papir, NCR

Asset 4

Povez materijala

Spiralni, žičani, lajsnom, klamer, meki i tvrdi povez.

Asset 15

Skeniranje

Prebacivanje dokumenta koji je na papiru ili fotografije u digitalni zapis (pdf, jpg, tiff), digitalizacija knjiga.

Asset 16

Štampa na tekstilu

Štampa manjih ili srednjih tiraža sa kratkim rokovima, neuslovljavanjem količina i mogućnost personalizovanih proizvoda. Tehnika štampe: preslikači, flok ili fleks folije. Materijali za štampu: majice, peškiri, cegeri…

Asset 21

Kater-isecanje

Sečenje i opsecanje cut folije koja se koristi za razne natpise. Takođe se radi i opsecanje-ricovanje štampanih matrijala kao što su npr etikete.

Asset 23

Sito štampa

Štampa na majicama, košuljama, kapama, kačketima, torbama, rokovnicima …

Asset 13

Dizajn

Prelom knjiga, brošura, časopisa. Kreiranje različitih grafičkih proizvoda visit karte, flajeri, korice knjiga, jelovnici, posteri itd.

Asset 22

Daktilografija

Unos ili prekucavanje teksta.

Kontakt

profiklik@gmail.com
Požeška 138a, Prvi sprat

Društvene mreže